Navigatie

Maart 2019

Een late nieuwsbrief deze maand.
Dat heeft natuurlijk te maken met de verhuizing en de overweldigende drukte de week na de opening waardoor ik duidelijk voelde dat ik even pas op de plaats mocht maken om lichaam en geest in balans te houden.
Maar goed, hier is hij dan eindelijk. 

Wat ben ik een ieder van jullie dankbaar! 
Elke dag is een feestje, ben ik blij dat ik in mijn winkel mag zijn, dat ik mag doen wat ik doe en zelf ook steeds mag blijven groeien daardoor. En dan bedoel ik echt niet alleen groeien met een grotere winkel, ik bedoel dan met name persoonlijke groei. 

Hierdoor komen er waanzinnige dingen op mijn pad en wordt ik zelf aangetrokken door weer een heel scala aan kristallen en mineralen met een hogere vibratie. Zo fijn om te voelen hoe liefdevol kristallen je kunnen aanspreken soms lekker confronterend maar altijd juiste bedoelingen....... 
Resultaat is een heel scala aan voor Siepie's nieuwe mineralen.
Wat dacht je bijvoorbeeld van de Luna Rose..... 
Deze is vorig jaar nieuw gevonden in Namibië en tot nu toe is het een eenmalige vondst geweest. Deze liefdevolle steen is een samenstelling van Rozenkwarts en een Zilverenkwarts die ws Grafiet bevat en op dit moment wordt hij al niet meer gevonden... 
Door een paar dierbare vrienden heb ik echter toch een aantal stenen hiervan in de winkel.Variërend van kleine trommelsteentjes, zeepsteentjes, bolletjes en hartjes. 

Luna Rose

Er wordt altijd gezegd dat als het tijd is er nieuwe kristallen gevonden gaan worden, Luna Rose is geboren door een samensmelting van twee verschillende kristallen. Doordat de trillingen en frequenties op aarde zich aan het verhogen zijn en veel mensen last hiervan kunnen ondervinden is dit de perfecte steen om je door de veranderingen heen te helpen, met de flow mee te gaan. Luna Rose is een steen van onvoorwaardelijke liefde en is krachtig verbonden met je hart en je gevoel, ze helpt je om oude energieën te transformeren. Als je veel denkt of negatieve gedachten hebt, helpt ze je om hier los van te komen. Deze steen van oneindige vrede brengt evenwicht en helpt twijfels te overwinnen, zowel geestelijk als lichamelijk. Luna Rose helpt je om je eigen leven te creëren, te leven zoals je je hebt voorgesteld in je dromen. Als er hobbels op je pad zijn helpt Luna Rose je deze aan te gaan en je angsten te overwinnen. De steen geeft een gevoel van helderheid en stabiliteit in chaos, daarom is dit zo’n steen van deze tijd waarin velen zich heen en weer geslingerd voelen. Zeer geschikt ook voor mensen die gevoelig zijn voor de energieën van de maan. Luna Rose leert je dat je een krachtig, liefdevol wezen bent en dat niemand anders macht over je heeft. Ze leert je weer te geloven in jezelf en stimuleert je om in je kracht te gaan staan. Ze maakt je flexibel en helpt je open te staan voor kansen en nieuwe ervaringen. Luna Rose is een zachte, aardende steen die in een ruimte of bij een persoon helpt om negatieve energieën te verwijderen en te vervangen door positieve, liefdevolle energieën. Ze zuivert en opent het hartchakra zowel aan de voor als aan de achterkant. Ze stimuleert innerlijke genezing en eigenliefde, haar energie wervelt als een liefdevolle vortex om je heen. Ze kalmeert, helpt bij trauma’s en bij het aantrekken van liefde. Luna Rose versterkt empathie en gevoeligheid en helpt om noodzakelijke veranderingen te accepteren. Ze helpt onderdrukte emoties en verdriet te bevrijden, jezelf en anderen te vergeven en in vrijheid te leven. Deze nieuwe tijdssteen helpt je om je dromen op aarde te verwezenlijken, het goddelijke wezen dat je bent hier op aarde te leven.

Diezelfde dierbare vrienden hadden in Amerika prachtige Hyaliet opaal gekocht. Dit zijn kleine lieve knolletjes die open gemaakt zijn en binnenin zit de zachtblauwe Hyaliet opaal in de vorm van kleine bolletjes aan elkaar. Ze fluoriseren onder UV licht. Meestal is Hyaliet opaal glashelder, waardoor het ook wateropaal genoemd wordt, maar deze zijn poederblauw. 
Ze hebben een hele fijne, zachte energie waardoor ze ook voor kinderen geschikt zijn en wat zijn ze schattig om te zien!

Hyaliet Opaal
Dit is meestal een heldere Opaalsoort die fluorescerend is en ook wel wateropaal genoemd wordt, soms komen ze ook in andere kleuren voor. Opaal is een beschermende en activerende steen, deze Hyaliet Opaal brengt de verlichting van het licht van de zon in je leven. Het maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, creatief en stimuleert interesse in kunst en waardering voor mooie dingen. De steen heeft ook een sterke connectie met liefde, passie en genieten van seksualiteit. Opaal maakt trouw en loyaal. Deze steen helpt je meer te voelen en helder te zien, hij helpt je om je ware pad te zien en verbind je met je Goddelijke kern. Hij laat je zien waar je nog geblokkeerd bent en helpt je deze op te lossen, ook verbindt Hyaliet het basischakra met het kruinchakra en werkt stabiliserend. Hierdoor worden meditatieve ervaringen versterkt. Ook zeer behulpzaam bij dromen en het uittreden. Fysiek stimuleert Opaal het zelf genezend vermogen van het lichaam en werkt het zuiverend. De pure energie van de steen maakt je aura schoon en geeft deze energie.  De blauwe variant werkt kalmerend en centreert je, hij werkt krachtig op je keelchakra. Hij helpt je bij het ontdekken wat er in je leeft, wat jouw innerlijke waarheid is en wat je verlangens zijn, wat er in jouw hart leeft, daarna helpt hij je deze uit te spreken. Het heeft een positieve werking op het geheugen, de nieren, PMS, de ziekte van Parkinson, infecties, koorts en voor de bijnieren. Ook zuivert Opaal het bloed.

En de gouden fantoom Seleniet, welke ontdekt is in juni 2018 in het oosten van Utah. Deze steen licht ook op met UV.

Gouden Fantoom Seleniet heeft een Elestiaal groeivorm en er zitten gouden fantomen in de stenen. 
Er kunnen ook water inclusies in stukken voorkomen en er wordt gedacht dat er koolstof fossielen in zitten. Gouden fantoom Seleniet is een van de zeldzaamste en meest unieke vormen van Seleniet, ze bevatten de boodschap van eenheid en heelheid. Deze Selenieten helpen dat iedereen op deze aarde weer verbonden wordt met elkaar. Ze openen je 3eoog chakra, je kruinchakra, je zielensterchakra boven je hoofd en je zonnevlecht. Gouden Fantoom Seleniet brengt eenheid in je geest, je denken en je hart. Ze brengen wijsheid en vertrouwen en helpen je om in je kracht te staan. Deze steen geeft toegang tot Engelenbewustzijn en hogere leiding. Seleniet is de poort naar de etherische chakra’s, ga je hierdoor, dan krijg je de mogelijkheid om de volgende stap in je evolutie van mens naar lichtwezen te zetten. Als je je met de energie van deze Selenieten verbindt zal dit je helpen het hoogste doel van je ziel in dit leven manifesteren. Dit kristal is verbonden met de goudgeel-witte straal die staat voor ‘eeuwig lichtwezen’, deze is verbonden met de Orde van Masterplan en de Aartsengelenrijken en Mozes. Het brengt je functioneren onder de hogere goddelijke wetten. Niets is toeval, leven in eenheid, het paradijs op aarde helpen realiseren. Alle vormen van licht en geen scheiding tussen dimensies. Alles is één en dualiteit is overstegen in dit licht. Dit brengt hele zachte subtiele healing teweeg, waarbij alles wat zwaar in je systeem is, wordt schoongemaakt en in het licht gezet. Deze Gouden Fantoom Seleniet behoort tot een van de Selenieten met een zeer hoge vibratie. Hij lift je op naar andere dimensie waar je je leven en het pad van je ziel kunt overzien. Dit prachtige kristal verbind je met je hogere zelf, je ziel en het goddelijke plan. Een perfect kristal om mee te manifesteren, maar alleen wat je plezier geeft en je hoogste goed dient. Ook geeft dit gouden kristal je toegang tot de hoogste niveaus die je richting geven, zorgen dat je contact met je ziel maakt en helpen bij multi-dimensionale reizen en die door de stellaire ruimten. Seleniet zendt een hoge trilling en lichtkracht uit en blijft dat doen om alles in de omgeving op gelijke trilling te brengen. Hij geeft gedachten en gevoelens weer vleugels, brengt innerlijke vrede, tevredenheid en creativiteit. Hij opent ja aura om al het goddelijke om je heen in de schepping te voelen en je ermee verbonden te laten voelen. Hij helpt je, je Engelen-bewustzijn te herinneren. Heel goed om over verslavingen en obsessies34 te komen, hij harmoniseert je lichaam en geest. Deze Seleniet is gekristalliseerd licht die een hoge dosis spiritueel zonlicht uitstraalt en daarom goed is voor hen die last hebben van winterdepressie.

De Morella Rookkwarts diamanten uit Australië heb ik er een paar van op de kop kunnen tikken. Er zijn diverse diamanten in de stenenwereld. Je hebt de echte herkimer diamanten uit New York, waarvan er ook nog maar een paar in de winkel liggen, je hebt herkimers die vensterkwarts of elestiaal lightkeeper genoemd worden uit Mexico en Italië, in Italië heb je ook nog de inktzwarte Morella diameanten en dit zijn dus Morella diamanten uit Australië.
Er zijn er een paar los en een paar nog in de Geode. Dat is echt mooi om die prachtige diamanten in hun grotje te zien liggen. 

Morella rookkwarts diamanten (Australië)
Deze kristallen zijn uitstekende psychische reinigers en zeer goede aardend. De zuiverende, ontgiftende energieën verhelderen op krachtige wijze de fysieke en fijnstoffelijke lichamen. De genezende kracht is gericht op de aarde. Goed bij stress, angsten, depressie en geeft emotionele rust. Zorgt voor acceptatie van het fysieke lichaam, helpt bij faalangst en reinigt de geest voor meditatie. Goed bij geopatische belasting, haalt de gevolgen ervan uit de fijnstoffelijke lichamen. Het kristal biedt troost aan terminale patiënten en schenkt genade-karma. Ook weldadig bij kwalen van de buik, heupen en benen. Verlicht pijn, ook hoofdpijn en heft krampen op. Zeer krachtig kristalletje.

Van Auraliet is vaak niet veel in een kleiner formaat of in een andere vorm dan een prachtige punt te verkrijgen maar nu heb ik daar ook meer variatie van kunnen inkopen, zelfs een paar kleinere clusters met duidelijk zichtbaar de hematiet coating erop. 

Auraliet 
bestaat net als een Super 7 uit verschillende componenten. De kristallen zijn opgebouwd uit verschillende lagen.
De basis mineralen zijn amethist, citrien, groene kwarts, rookkwarts, cacoxeniet en op de top hematiet. Dit zijn de voor het oog zichtbare mineralen. Ook zouden er nog meer mineralen componenten in zitten, zoals lepidicrociet, goethiet, magnetiet, pyriet, rutiel en anderen, sommige microscopisch klein.
Als je auraliet op het kruinchakra houdt, stroomt de energie in de hersenen en worden zowel het 3e oog- als het kruinchakra geactiveerd. Het kristal geeft in het hoofd een gevoel van vrede en rust en laat je het Nu ervaren. Tijdens mediteren met Auraliet kun je in de diepte van je wezen schouwen terwijl je geest en emotionele lichaam rustig en kalm zijn en het vloeibare kristallichaam wordt afgestemd op zijn goddelijke blauwdruk. Wanneer je een kristal op de kruin houdt en een tweede op het hart, dan ontstaat er een krachtige verbinding tussen deze twee, waardoor je bewuster vanuit je hart gaat leven. Auraliet stimuleert een hoger bewustzijn en telepathische verbinding met je gidsen en beschermengelen, terwijl hij je tegelijkertijd met zijn aardende werking in het Nu houdt. Hij geeft een directe verbinding met wat in de spirituele literatuur “het magische Nu” genoemd wordt. Hij verbindt je met je hogere zelf en helpt je je leven te leven naar je hoogst doel. Auraliet kan een proces van innerlijke zuivering op gang brengen voor hen die de zegeningen van dit kristal willen ontvangen. Hij doorbreekt patronen, verlicht zorgen en angsten en maakt oordeel loos. Het kristal geeft je een gevoel alsof je gedragen wordt naar een hoger niveau getild wordt, zodat je het leven vanuit een nieuw perspectief ziet, vol nieuwe hoop en optimisme, ontdaan van sluiers en illusies. In het Nu en in verbinding met je hogere zelf.
Een ander effect van auralite is een toename van je intuïtie en een afname van lichamelijke problemen, ook wordt de kundalini geactiveerd. Paranormale begaafdheid, heldere dromen en contact met Engelen worden ook door dit kristal geactiveerd. Als een steen van de goddelijke blauwdruk is Auraliet uitstekend geschikt als healings instrument. Je kunt hem op elk gebied van het lichaam gebruiken en daar zal hij weer balans of heling brengen zoals de oorspronkelijke blauwdruk is. Auralite herinnert het lichaam op cellulair niveau aan zijn perfecte staat.
Auraliet helpt ook de ziel te helen, door inzicht te geven in karmische patronen van vorige levens. Hij moedigt aan om ieder moment te ervaren met een positief gevoel.

Ik zal verder niet over alle nieuwe stenen zo uitgebreid schrijven anders komt er geen eind aan deze nieuwsbrief. 
Wel een paar foto's nog van lieve vriendjes die in de winkel welkom zijn geheten......

Dan wordt het nu weer tijd om door te gaan met de geplande activiteiten.
Er zijn in April alweer een aantal leuke dingen op het programma gezet. 

Workshops
Hoe leuk is het om boven de winkel nu een prachtige ruimte te hebben waar we van alles gaan doen. 
Voor Maart waren de meeste activiteiten snel vol. Daar is alleen nog plaats vrij voor de Pendel workshop gevorderden op 21 maart van 19:30-22:00 uur, kosten € 15,00 en nog 1 plekje op het klankschalen concert, 25 maart van 19:30-21:00 uur, door Rick van den Boom, kosten € 15,00
Gelukkig zijn er in April weer volop mogelijkheden.
 
Pendelen:
Begeleid door Gijs van den Broek wordt de beginners en de gevorderden workshop in April weer gegeven. 
Je hoeft hiervoor niet perse al een eigen pendel te hebben, deze kan je in bruikleen gebruiken op die avond of je kan besluiten er een te kopen deze avond.

Pendelen voor beginners
8 April van 19:30 tot 22:00 uur. Kosten € 15,00 per persoon, inclusief koffie, thee en iets lekkers.
Wat leer je op deze workshop?
- hoe je een pendel vast moet houden en met welke hand je dat het beste kunt doen.
- op welke manier, via je intuïtie, je antwoorden krijgt.
- op welke manier je het beste vragen kunt stellen.
- welke kristallen bij je passen en of je ze op dit moment nodig hebt.
- met welke pendel je het beste kunt pendelen voor bepaalde problemen.
- verdere interessante onderwerpen die je zelf mag aandragen.
Aanmelden via info@siepies.nl 

Pendelen voor gevorderden
25 April van 19:30 tot 22:00 uur. Kosten € 15,00 per persoon, inclusief koffie, thee en iets lekkers.
Wat leer je op deze workshop?
Je maakt kennis met hoe je vragen kunt stellen en over welke onderwerpen zoals:
-Gezondheid, b.v. waar heeft iemand klachten en met welke edel(stenen) en andere manieren kunnen we die eventueel behandelen en hoe. 
-Welke voedingsmiddelen zijn goed voor mij of slecht. (Bovis meter) .
Hoe je negatieve bijwerkingen van medicijnen uit kunt schakelen. (Zo ja, meebrengen)
Waar kan ik dit jaar het beste op vakantie gaan, bij meerdere mogelijkheden.
Wateraders, hiervoor kun je plattegrond van je huis meebrengen.
Welk werk of welke sport etc. past bij je.
De mogelijkheden zijn onbeperkt. Er zal die avond als groep gekeken worden welke onderwerpen behandeld gaan worden. 
Ieder leert weer van elkaar.
Aanmelden via info@siepies.nl

Numerologie:
11 April van 19:30 tot 22:00 uur. Kosten € 17,50 per persoon, inclusief koffie, thee en iets lekkers en voldoende materiaal om thuis verder te kunnen rekenen. 

Deze maand wordt voor de eerste keer een lezing/ workshop over numerologie gegeven.
Dit zal begeleid worden door Willy van Berkel.
Deze workshop is bedoeld voor jou als individu, als ouder, leerkracht, medewerker van kinderopvang of peuterspeelzaal, coach, counselor; oftewel iedereen die het belangrijk vindt om te begrijpen en voelen wie hij of zij is en waar gedrag en emoties vandaan komen.

Wil je weten welke getallen bij jou horen, welke eigenschappen op jouw blauwdruk of die van je kinderen te vinden zijn en wat jouw allergrootste doel in jouw leven is?
Waar jij energie van krijgt en wat je ook het allerbeste kunt?
Hoe jij je leven in lijn met het universum kunt laten verlopen?
Op welke manier je deze informatie kunt gebruiken bij je opvoeding, bij begeleiding bij hooggevoeligheid?

Kom dan luisteren en rekenen aan de hand van de getallen van geboortedata en namen en leer welke inzichten jouw getallen herbergen. En vooral om te ontdekken dat iedereen altijd precies goed is zoals hij of zij is.

Je krijgt tijdens de workshop het materiaal mee om thuis zelf te gaan rekenen met numerologie. 
Aanmelden via info@siepies.nl

Edelstenen:
Basiskennis werken met edelstenen
15 April van 19:30 tot 22:00 uur. Kosten € 30,00 per persoon, inclusief koffie, thee en iets lekkers. Ook krijg je een zakje edelsteentjes en naslagwerk mee naar huis. 
Wat er in de workshop wordt besproken:
1. De werking van een aantal belangrijke edelstenen en mineralen zoals bergkristal, rozenkwarts, amethist, carneool, rode jaspis, chalcedoon, oranje calciet en labradoriet.
2. Basiskennis  over de aura en belangrijkste chakra's.
3. Welke invloed edelstenen op de chakra's hebben.
4. We nemen verschillende vormen van edelstenen door en wat hun specifieke werking is. (bv ruw, gepolijst, ei, bol)
5. De kracht van de intentie in combinatie met edelstenen.
6. Diverse basis reinigingsmethodes.
Aanmelden via info@siepies.nl

Jouw persoonlijke boodschap van de edelstenen
3 en 18 April van 19:30 tot 22:30. Kosten € 39,00 per persoon, inclusief koffie, thee en iets lekkers. 
Er zijn 2 data omdat er elke avond maar 4 personen kunnen deelnemen. 

In deze bijzondere workshop gaan we ervoor zorgen dat jij met jouw uniek passende edelsteen/mineraal naar huis gaat. Doordat je vooraf een foto instuurt van jezelf worden er een 5-tal edelstenen voor jou gekozen.
Aan het begin van de workshop kies je dan zelf daarvan 3 edelstenen uit die deze avond hun boodschap aan jou gaan vertellen. Dat doen we aan de hand van een opstelling speciaal met jouw stenen. Zo krijg jij precies te horen wat de edelsteen/mineraal jou kan brengen en hoe hij jou kan ondersteunen of helpen.
Deze edelsteen mag je dan mee naar huis nemen. 
Deze avond wordt begeleid door Vanessa van Dalen van IKspeditie coaching, Miriam Dix van praktijk-aeolus en ikzelf zal bij deze avond aanwezig zijn. 
Aanmelden via info@siepies.nl

Dat was het wat betreft de workshops.
Er zijn nog wel verdere activiteiten gepland zoals
Klankschalenconcert
19 april van 19:30 tot 21:00 uur. Kosten € 15,00 per persoon. 
Dit concert wordt verzorgd door Rick van den Boom.

Bij een klankschalen concert lig je op een matrasje en na een korte ontspanningsoefening gaat Rick op intuïtieve manier aan het werk met de klankschalen. 
Hierbij komt er energie en trilling vrij die een positieve en harmoniserende werking hebben op zowel lichaam als geest. 
Voor jou als deelnemer is het een tijdloze en ontspannen ervaring en zal de tijd korter lijken dan het daadwerkelijk duurt. 
Het doel van een klankschalen concert is om uit je hoofd en gedachten te gaan en meer in je lichaam te zakken, met je energie en aandacht naar je buik te gaan en zo beter en dieper in contact te komen met je eigen gevoel, kracht en intuïtie. Kijken of het in je hoofd wat stiller kan worden.
Aanmelden via info@siepies.nl

Healing sessies:
26 April vanaf 11:45 uur. De kosten zijn € 25,00 voor een healing van 45 min. en € 40,00 voor een healing van 90 minuten.

De healing wordt gegeven door Rick van den Boom. 
Hij magnetiseert op geheel eigen wijze waarbij hij je aura aftast en daar blokkades weghaalt.
Ook laat hij de levensenergie weer beter stromen in je fysieke lichaam. 

Energetische blokkades worden hierdoor opgeheven, het geeft inzichten en een algemeen gevoel van welbehagen. 
Aanmelden via info@siepies.nl

Fertiliteits yoga
Vanaf mei start Voetreflex by Yvette met lessen en workshops fertiliteitsyoga in de grote ruimte op de 1e etage van Siepie's edelstenen en mineralen. Fertiliteitsyoga is een vorm van yin yoga.
Yin yoga is een diep ontspannende yogastijl met oefeningen die liggend en zittend op de vloer worden uitgevoerd. 
Deze vorm van yoga is uitermate geschikt bij vruchtbaarheidsproblemen en om de vruchtbaarheid te bevorderen en ter voorbereiding op vruchtbaarheidsbehandelingen.
Fertiliteitsyoga is heel toegankelijk, ook als je nog nooit aan yoga hebt gedaan. Het is geschikt voor iedereen!
Wil je je inschrijven voor de lessen of een workshop of meer informatie? Kijk op www.voetreflex-veghel.nl of stuur een mail naar afspraak@voetreflex-veghel.nl

Nou nou, het is een behoorlijke nieuwsbrief geworden. Ach, hij heeft dan ook lang genoeg op zich laten wachten! 
Ik hoop maar dat het je niet verveelt heeft. 

Voor allemaal,

Veel licht en liefde,

Simone

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 16-05-2019 - Steen. Besteld. Volgende. Dag. In huis. Goeie. Service....  lees meer
  • 02-05-2019 - Twee stenen bestelt voor aan een ketting heel blij mee...  lees meer
  • 11-04-2019 - Vanmiddag weer geweldig geholpen door beide dames. Goede adviezen en...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

Jade yoni-ei € 32,50 € 27,50

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2019 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel