Navigatie

Deze keer heb ik niet veel te vertellen over nieuwe stenen.
In de winkel zijn er geen nieuwe bij gekomen en echt goede inkopen gaan we eind juni doen.
Dan gaan we naar Saint marie aux mines in Frankrijk waar elk jaar de grootste mineralenbeurs van Europa gehouden wordt. 
Heerlijk om dan weer een hele week tussen de stenen te lopen, hun energie te ervaren en te horen welke mee naar Nederland willen....
Ben je naar iets op zoek vraag er dan om voor die tijd dan kunnen we kijken of we het daar kunnen inkopen voor je.

Wel weer heel veel nieuws op het gebied van activiteiten. 
Op 19 april staat nog een klankschaalconcert gepland door Rick van de Boom. De kosten zijn € 15,00 per persoon en er zijn nog een paar plekjes vrij. Wees er snel bij dus als jij eens wilt ervaren hoe het is om een ontspanningsmassage te krijgen m.b.v. klanken. 

Workshops in Mei

7 en 20 Mei: Jouw persoonlijke boodschap van de edelstenen
Ook in Mei wordt deze workshop weer 2 keer gegeven en wel op 7 en 20 mei. Het vindt plaats van 19:30 tot 22:30 bij Siepie's edelstenen en mineralen op de bovenverdieping. 
Kosten € 39,00 per persoon, inclusief koffie, thee en iets lekkers. 
Er zijn 2 data omdat er elke avond maar 4 personen kunnen deelnemen en heb je interesse wees er dan snel bij want het is elke keer in no time volgeboekt en het is een waanzinnige ervaring om te horen wat de stenen jou te vertellen hebben!

In deze bijzondere workshop gaan we ervoor zorgen dat jij met jouw uniek passende edelsteen/mineraal naar huis gaat. Doordat je vooraf een foto instuurt van jezelf worden er een 5-tal edelstenen voor jou gekozen.
Aan het begin van de workshop kies je dan zelf daarvan 3 edelstenen uit die deze avond hun boodschap aan jou gaan vertellen. Dat doen we aan de hand van een opstelling speciaal met jouw stenen. Zo krijg jij precies te horen wat de edelsteen/mineraal jou kan brengen en hoe hij jou kan ondersteunen of helpen.
Deze edelsteen mag je dan mee naar huis nemen. 
Deze avond wordt begeleid door Vanessa van Dalen van IKspeditie coaching, Miriam Dix van praktijk-aeolus en ikzelf zal bij deze avond aanwezig zijn. 
Opgeven voor deze workshop doe je bij Vanessa van Dalen via mailadres: info@ikspeditie.nl

9 mei en 6 juni: Workshop orgonite maken
Maar wat is nu eigenlijk een orgonite?

Orgonite is een samenstelling van kunsthars, metaal en edelsteen. Dit materiaal wordt in de juiste verhouding gegoten, tijdens deze workshop gaan we het gieten in een piramide  van 5×5 cm en in een oplaadschijf voor je edelstenen, fruit, groenten of water positief op te laden. De orgonite komt aan zijn mega kracht doordat de kunsthars tijdens het harding’s proces krimpt, zo komt er druk op de edelstenen, metaal en koper delen zodat de nulpunt energie ontstaat (dit is de oorsprong energie in de kosmos)  De orgonite zorgt ervoor dat negatieve energie omgezet wordt in positieve energie. Orgonite betekend dus levensenergie!

Tijdens deze creatieve workshop ben je niet alleen creatief bezig, je krijgt ook informatie hoe een orgonite nu precies werkt. Je komt te weten over de grondlegger van de Orgonite, die de helende werking van deze krachtpatsers ontdekt heeft, en ik leg je de werking uit van de edelstenen, en het gietproces.Tevens kan je zien hoe een uitgeharde mal “gelost” wordt (geboorte van de orgonite) zodat je dit thuis na uitharding zelf makkelijk kunt doen.

Je hoeft niet persé creatief aangelegd te zijn, gezelligheid staat voorop bij het creëren van je orgonite.

Deze compleet verzorgde workshop kost € 80,00 euro
Dit is inclusief:
-info over de orgonites, en de helende en transformerende werking voor je woon en werkplek
-het maken van 2 verschillende orgonites ( met geurloze kunsthars )
-alle benodigde materialen, zoals hars, koper, metaal, edelstenen, kracht symbolen, kleurstoffen en gebruik van gereedschap
-je mag de gebruikte mallen na afloop mee naar huis nemen zodat je thuis deze kunt hergebruiken
-koffie/thee/water en lekkers
-gezelligheid en een fijne werksfeer
-kortingsbon voor na-bestellingen
-en nog een leuke verassing!!
Opgeven voor deze workshop kan via de website 
https://jacquelinevandekoevering.nl/workshop-orgonite-maken/

23 mei: Basiskennis werken met edelstenen
Van 19:30 tot 22:00 uur. Kosten € 30,00 per persoon, inclusief koffie, thee en iets lekkers. Ook krijg je een zakje edelsteentjes en naslagwerk mee naar huis. 
Wat er in de workshop wordt besproken:
1. De werking van een aantal belangrijke edelstenen en mineralen zoals bergkristal, rozenkwarts, amethist, carneool, rode jaspis, chalcedoon, oranje calciet en labradoriet.
2. Basiskennis  over de aura en belangrijkste chakra's.
3. Welke invloed edelstenen op de chakra's hebben.
4. We nemen verschillende vormen van edelstenen door en wat hun specifieke werking is. (bv ruw, gepolijst, ei, bol)
5. De kracht van de intentie in combinatie met edelstenen.
6. Diverse basis reinigingsmethodes.
Aanmelden via info@siepies.nl

Korte cursussen

"Leer mediteren en vergroot je intuïtie."

Door: Sofie van den Wittenboer - House of Roots 

Tijdens deze workshop leer je onder begeleiding een aantal belangrijke basismeditaties die je helpen om stevig gegrond te zijn, jezelf energetisch schoon te houden en te beschermen. Vanuit deze meditaties kun je alle kanten op en veel variëren. Maar boven alles helpen ze om in het dagelijks leven beter bij jezelf te kunnen blijven, te ontspannen, in je lichaam te zakken en geven ze goede handvatten om op een liefdevolle en verantwoorde manier voor jezelf en je lichaam te zorgen. 

Daarnaast helpt mediteren om je intuïtie te vergroten en contact te maken met je Hogere Zelf, de Bron en andere energetische wezens. Ook daar gaan we een paar leuke oefeningen mee doen via geleide visualisaties. Je gaat o.a. ontdekken welk krachtdier, kristal en persoonlijke gids jou (deze periode) kunnen ondersteunen en wat ze precies voor je kunnen betekenen. Dit zijn unieke en bijzondere ontdekkingen die je helpen om meer vertrouwen in jezelf te krijgen en je bewustzijn te verruimen. Daarmee ervaar je ook steeds meer dat er àltijd hulp en steun is vanuit de kosmos en dat je er werkelijk nooit alleen voor staat. Hoe fijn is dat? 

Als de groep bekend is neem ik even de ruimte om af te stemmen wat er nodig kan zijn in het moment. Het kan daarom zijn dat we het programma wat aanpassen of iets extra's ondernemen wat nóg beter aansluit op ieders persoonlijke behoeftes. 

Hoe dan ook wordt dit een leuke, leerzame en speelse meditatie reeks. Vier bijeenkomsten van 2 uur lang, waar we in vertrouwen en veiligheid kunnen Zijn, ontdekken, delen en verbinden. 

Deze workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. 
Data: 28 mei - 4 juni - 11 juni - 18 juni
Tijd: elke keer van 19:30 tot 21:30
Kosten: € 70,00
Locatie: Siepie's edelstenen en mineralen, Kalverstraat 3 in Veghel
Trek makkelijk zittende kleding aan en neem lekkere sloffen of warme sokken mee. Als je het fijn vind om een dekentje/kleedje of kussen mee te nemen is dat ook helemaal prima.

"Inspiratieavonden Energiebewustzijn"

Door: Willy van Berkel - energetisch therapeut 

Hoe blijf je in balans, in contact met jezelf, met anderen, privé en ook in je werk? En hoe kun je je intuïtieve verbinding ontdekken en ontwikkelen?

Tijdens de vier Inspiratie-avonden Energiebewustzijn, word je je bewust van je eigen energieveld en dat van een ander, hoe het eruitziet, waar het energieveld uit bestaat, waar het allemaal mee verbonden is, onze intuïtieve verbindingen met ons hogere zelf, onze Bron, onze gidsen en helpers. En je gaat vooral voelen en werken met je eigen energie.
Door onze eigen energie te harmoniseren met ons lichaam en daarmee met ons hele energiesysteem; komen ons lichaam, onze geest en onze ziel met elkaar in overeenstemming.
Zo is het makkelijker om toegang te krijgen tot ons eigen gevoel, ons weten en kunnen, ons potentieel en onze vroegere ervaringen. Wij kunnen een situatie dan helderder en duidelijker zien. Het nieuwe wordt makkelijker opgenomen. Wij worden ons makkelijker bewust van onze eigen blokkades of storingen en de verbinding met de intuïtie wordt versterkt.
Wanneer we in harmonie zijn, op elk niveau, hebben we ook de moed en het optimisme om datgene te doen wat bij ons past.
Naast de zaken die ik jullie in ieder geval wil meegeven over je aura, chakra’s, energieveld, de Bron, Moeder Aarde, meditatie, zullen de avonden worden aangevuld met alles wat zich tijdens ons samenzijn gaat aandienen.
De aangeboden informatie en oefeningen zijn praktisch, zodat je ze makkelijk in je eigen praktische leven kunt integreren.
In de avonden is een duidelijke opbouw opgenomen in de aangeboden informatie, meditaties en oefeningen. Bij elkaar vormen ze een complete cursus Energiebewustzijn.
In het kort is de inhoud van de vier avonden als volgt:

1. Jouw chakra’s en aura (week 20)
De ontwikkeling van de aarde tot 2012, en in de periode tot 2019
De ontwikkeling van de chakra’s tot 2012, en in de periode tot 2019
Het 7-chakrasysteem en de introductie van het 13-chakra- en 17-chakrasysteem
Contact maken met je chakra’s en aura
Basismeditatie

2. Jouw essentie, jouw intentie en jouw aandacht
Jouw huidige energiesysteem in 2019 en verder (week 24)
Het contact maken met je hartsverlangen: wat wil en doe jij het allerliefste in dit leven
Het bewust worden van jouw intentie en aandacht
Het schoonmaken van je chakra’s en aura
Werken met engelen, gidsen

3. Het belang van een stabiel lichaam en een stabiel energiesysteem (week 34)
Je lichaam als energetische pendel: hoe gaat het met jou?
Gronden en de verbinding maken tussen hemel en aarde
Activeren van je lichtlichamen
Energiebewustzijn

4. Het verhogen van je trilling, je bewustzijn (week 38)
Het verhogen van je trilling: to do lijst
Bedanken en vergeven
Meditaties: het inbrengen van kosmische energie
Het gebruik van edelstenen en kristallen

Het fijnste is natuurlijk als je alle 4 de avonden volgt maar je kan ook kiezen om er 1, 2 of 3 te volgen.
De complete cursus kost € 75,00 

Wil je 1 avond los boeken dan betaal je € 20,00 per avond.
Inschrijven kan via: info@siepies.nl
Precieze datums volgen waarschijnlijk eind van de week maar zijn nog niet definitief vastgelegd.

Activiteiten

Klankschalenconcert
Deze maand is dit gepland op maandag 6 mei van 19:30 tot 21:00 uur. Kosten € 15,00 per persoon. 
Dit concert wordt verzorgd door Rick van den Boom.

Bij een klankschalen concert lig je op een matrasje en na een korte ontspanningsoefening gaat Rick op intuïtieve manier aan het werk met de klankschalen. 
Hierbij komt er energie en trilling vrij die een positieve en harmoniserende werking hebben op zowel lichaam als geest. 
Voor jou als deelnemer is het een tijdloze en ontspannen ervaring en zal de tijd korter lijken dan het daadwerkelijk duurt. 
Het doel van een klankschalen concert is om uit je hoofd en gedachten te gaan en meer in je lichaam te zakken, met je energie en aandacht naar je buik te gaan en zo beter en dieper in contact te komen met je eigen gevoel, kracht en intuïtie. Kijken of het in je hoofd wat stiller kan worden.
Aanmelden via info@siepies.nl

Healing sessies
In juni komt Rick van de Boom weer healings geven op de bovenverdieping van Siepie's. 
14 juni is hij vanaf 11:45 uur weer aanwezig. De kosten zijn € 30,00 voor een healing van 45 min. en € 45,00 voor een healing van 90 minuten.
Rick magnetiseert op geheel eigen wijze waarbij hij je aura aftast en daar blokkades weghaalt.
Ook laat hij de levensenergie weer beter stromen in je fysieke lichaam. 
Energetische blokkades worden hierdoor opgeheven, het geeft inzichten en een algemeen gevoel van welbehagen. 
Aanmelden via info@siepies.nl

Readings in de winkel
Sofie van den Wittenboer van House of Roots is al een paar keer in de winkel geweest om korte readings te geven. Ze was er bij de opening van Siepie's in het nieuwe pand en afgelopen zondag, de circus koopzondag, was ze er ook. 
Al diverse mensen hebben mogen kennis maken met haar in de winkel en die waren behoorlijk onder de indruk.....

Wat doet Sofie?

Door middel van een korte gechannelde reading in de winkel komen we er achter hoe het werkelijk met je gaat en wat jij nodig hebt op dit moment in je leven. 
Mijn gidsen waaronder opgestegen meesters, engelen, sterrenvolkeren, draken en Hogere Zelf komen hierbij helpen. Een energetische dolle en gezellige boel voor mij, maar het geeft  jou vooral hele duidelijke en inzichtelijke informatie, met vaak hele praktische tips die je zelf makkelijk kunt toepassen. 

Tijdens een reading kun je ook al zachte en liefdevolle heling en sensaties ervaren. Daarnaast komen we er achter welke edelstenen of mineralen van Siepie's je kunnen ondersteunen om de reading meer kracht bij te zetten en je makkelijker kunt doorpakken in je proces. Een hele fijne combinatie en een kort 'me-time' momentje, maar vooral een groot cadeau aan jezelf. 

Sofie komt dit voor de zomervakantie nog 2 dagen doen.
Vrijdag 17 mei en vrijdag 7 juni is ze in de winkel aanwezig van 13:00 tot 20:00 uur. 
De readings duren 10 à 15 minuten en zijn op volgorde van inloop op de dagen zelf. Het kan zijn dat je soms even moet wachten maar dat kan met een kop koffie of thee. Wil jij zeker zijn dat je aan de beurt komt schrijf je dan in via info@siepies.nl
Kosten: € 10,00 per sessie van 15 min.

Dat waren alle activiteiten die tot nu toe gepland zijn voor mei en al wat voor juni.

In Juli gaat Siepie's edelstenen en mineralen weer naar de Mystical en fantasy fair in Heeswijk Dinther.
Dit jaar is het op 12, 13 en 14 juli en ben ik daar samen met Sofie van den Wittenboer. 
Vorig jaar was voor mij de eerste keer dat ik daar geweest ben en ik vond het fantastisch!
De sfeer is daar heel warm, gezellig en liefdevol, er is een groot vuur wat het hele weekend aan wordt gehouden en wat een ontmoetingsplek is voor dat weekend. 
Ook dit jaar heb ik weer een aantal vrijkaarten gekregen. Wil jij ook van de sfeer komen snuiven?
Vraag dan in de winkel je vrijkaart!
Uiteraard zolang ze voorradig zijn.

En daar wordt deze nieuwsbrief dan mee afgesloten. 
Zodra de datums van de cursus energie bewustzijn definitief zijn volgt er nog een korte mail. 

Voor nu,
Veel licht en liefde,

Simone

Zoals gezegd in de nieuwsbrief zou er nog een kort mailtje volgen.
Nou, hier is hij dan.

In mei en juni worden er namelijk bij Siepie's edelstenen en mineralen inspiratie-avonden energiebewustzijn gehouden.
Dit wordt begeleid door Willy van Berkel.
Willly is energetisch therapeut en heeft haar eigen praktijk in St. Oedenrode en komt ons verrijken met haar kennis en ervaring. 
De korte cursus bestaat uit 4 avonden, toch is het ook mogelijk om elke avond afzonderlijk te boeken.
Kijk en voel vooral wat bij jou past.
De datums waarop dit allemaal plaats gaat vinden zijn:
16 mei; 19:30-21:30 uur
29 mei; 19:30-21:30 uur
12 juni; 19:30-21:30 uur
26 juni; 19:30-21:30 uur

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 25-06-2019 - Dankjewel voor de snelle verzending.
    Gisteren mijn lapis lazuli ontvangen, voorzien...  lees meer
  • 19-06-2019 - Nog bedankt voor de mooie kadootjes en de keurig verzorgde...  lees meer
  • 08-06-2019 - Mooie stenen. Netjes verpakt een dag na bestellen ontvangen en...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

Jade yoni-ei € 32,50 € 27,50

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2019 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel