Larimar hartje

Artikel 1 van 274 Volgende
€ 28,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Larimar

Larimar wordt ook wel atlantissteen of dolfijnsteen genoemd. Hij wordt maar op 1 plaats gevonden, in de Dominicaanse Republiek en is zeldzamer dan diamant.
Larimar is een krachtige spirituele steen die het mogelijk maakt om in verbinding te komen met godinnenenergie. Het is een sterk emotioneel reinigende steen die je vrouwelijke energie doet ontwaken of verder ontwikkelen. Hij schept innerlijke rust en zorgt voor helderheid en balans. Larimar helpt je om je diepste angsten en schuldgevoelens en extreme emoties aan te gaan waardoor zelfdestructief gedrag en blokkades verminderen en het makkelijk wordt om uit de slachtofferrol te stappen. Hierdoor is het een geschikte steen om tegen verslavingen te gebruiken.
Ook kan de steen een waardevol hulpmiddel zijn bij zwangerschap en de bevalling. Hij werkt vertroostend en helpt je om je gevoelens en verlangens te uiten.
Fysiek heeft larimar een heilzame werking op keelpijn, keelontsteking, verlicht hij pijn, griep, verkoudheid, koorts en pijn op de borst. Hij werkt bloeddrukverlagend, helpt tegen infecties en verminderd overtollige slijmproductie.
Larimar kan niet met water gereinigd worden. Ook verliest hij zijn blauwe kleur onder invloed van zonlicht, deze methode wordt dus ook afgeraden.

Specificatie Omschrijving
Type Steen Hart
Grootte 2.1 cm
Gewicht 5.1 gram
Keus? U krijgt de steen van de foto

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2022 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss