Onyx knuffelsteen

Vorige Artikel 198 van 324 Volgende
€ 2,60 (inclusief btw)
Voorraad 7 stuks

Onyx

Onyx is een beschermende steen die kracht en doorzettingsvermogen geeft. Hij lost blokkades op verschillende nivo’s op en herstelt het evenwicht.
De steen helpt je doelen te bereiken. Hij verbetert de focus en concentratievermogen en vergroot analytisch en pragmatisch denken.  Hij helpt om rechtstreeks en zonder omwegen een droom te verwezenlijken of bepaald resultaat te behalen. Hij helpt om je ware levenstaak te vinden en uit te voeren.
In een periode van (over)vermoeidheid helpt onyx om je vitaliteit geleidelijk en opnieuw op te bouwen.
Onyx laat melancholie, depressies, boosheid, zwartgalligheid en invloed van aardstralen verdwijnen.
Bij rouwverwerking kan hij ondersteunend zijn omdat hij de eigenschap heeft je in tevredenheid terug te laten kijken op de goede tijden die je had met wie of wat je nu mist.
Onyx maakt je ook minder beïnvloedbaar door je omgeving, hij helpt je grenzen beter te bewaken waardoor het makkelijker wordt om in lastige situaties voet bij stuk te houden ipv toe te geven.
De steen maakt bewust en geeft verantwoordelijkheidsgevoel.
Lichamelijk heeft onyx een positief effect op de huid en op wonden, dit door het nodige silicium wat erin zit. Verder harmoniseert en versterkt onyx het lymfesysteem en immuunsysteem wat goed is voor de weerstand. Daardoor bevordert hij haargroei en wordt je minder gevoelig voor infecties.
Hij versterkt de wanden van organen zoals de blaas, nieren en maag. Ook heeft hij een gunstige werking op het gehoor zoals doofheid, oorsuizen en evenwichtsstoornissen.
Onyx kan op alle manieren gereinigd worden.

Specificatie Omschrijving
Type Steen Knuffelsteen
Grootte 3 cm
Gewicht 20-30 gram
Keus? U krijgt een steen van de foto

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2022 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss